Vrijwilligers & Stagiaires

Vrijwilligers

Wij, Angelique en Monique, zijn altijd op zoek naar mensen die een handje willen helpen bij het wieden, schoffelen, zaaien, oogsten, winkel verzorgen, bloemen verzorgen en nog veel meer. De grond, groenten, bloemen en omgeving bieden een fijne plek waar je een periode kan zijn. Kom gerust langs om sfeer te proeven en een dagje mee te draaien.

Stagiaires

Wij hebben elk jaar plek voor twee stagiaires biologische landbouw voor op de tuin. Van stagiaires vragen we dat ze minimaal twee dagen in de week beschikbaar zijn. Het is mogelijk om in de zomer al te starten als voorbereiding op de start van het schooljaar. Sinds augustus 2015 zijn we een erkend leerbedrijf van het SBB (100387745).

De omgeving

De groentekwekerij ligt op Boerderij Landzicht Vreeland, Centrum voor Hulpverleners. Gedurende de week zijn er therapiegroepen en trainingen op de boerderij. Zij maken met regelmaat ook gebruik van de tuinderij en de kas.

Wat zoeken we?

Wij zijn op zoek naar stagiaires en vrijwilligers, die leergierig zijn en zelfstandig kunnen (leren) werken. Verder is het van belang, dat je past in de sfeer van de totale boerderij.

Wat bieden we?

Een prachtige, fijne plek om te werken. Mogelijkheid om een zich ontwikkelend bedrijf te ondersteunen en mee vorm te geven. We vinden het echt leuk om te vertellen en uit te leggen over de biologisch groente telen en het oogsten. Wekelijks de groenten voor thuis.

Interesse?

Heb je interesse om een tijd met ons op te werken en/of te leren, meld je dan per telefoon of mail bij Angelique. Je kunt ook langskomen en even sfeer proeven. We maken altijd een afspraak om kennis te maken en te bekijken of het van beide kanten goed voelt om als stagiaire of vrijwilliger van start te gaan.