Samenwerking

Partners

Het Groene Kader werkt samen met Boerderij Landzicht Vreeland en Bureau Volzin.

Boerderij Landzicht Vreeland, Centrum voor Hulpverleners

Alle mensen die op een professionele manier zorg dragen voor andere mensen, kunnen een beroep doen op de mogelijkheden binnen het Centrum voor Hulpverleners. De praktijk biedt tweedelijns psychiatrische behandeling (individueel en groep), supervisie - coaching, familie- en organisatieopstellingen en (geaccrediteerde) scholing en training. Zij verwijzen naar Het Groene Kader voor vragen ten aanzien van belasting en belastbaarheid en vragen rondom werk. Tijdens de groepstherapie wordt regelmatig gebruik gemaakt van de groentekwekerij als middel voor de therapie.

Bureau VolZin

Het Groene Kader is een vestigings en gespreks lokatie van Bureau VolZin. Bureau VolZin is een landelijk coaching- en re-integratiebedrijf met ruime ervaring in het begeleiden van mensen bij het werk. Dat kan zijn bij het vinden van werk, het helder krijgen waar kansen liggen binnen de arbeidsmarkt of het opnieuw weer aan de slag gaan na langdurig niet kunnen werken.

Ieder traject afgestemd op de cliënt

Bureau VolZin gelooft in maatwerk. Iedereen heeft een andere achtergrond, staat op zijn manier in het heden en iedereen heeft een eigen toekomst. Daarom is ieder traject afgestemd op de cliënt. Hun coaches hanteren een daadkrachtige, no-nonsense aanpak. Doel- en mensgericht tegelijkertijd en transparant voor iedereen.

Iedereen doet mee

Het uitgangspunt van Bureau VolZin is dat iedereen kan participeren in de maatschappij binnen de grenzen van zijn of haar mogelijkheden. Bureau VolZin gelooft dat samenwerking en bundeling van expertises leidt tot succesvolle trajecten en bouwt daarom bruggen tussen de cliënt en zijn netwerk, werkgever, school, de arbeidsmarkt, de hulpverlening en het UWV.

UWV, Gemeenten, (non)profit organisaties

De opdrachtgevers van Bureau VolZin zijn het UWV, gemeenten en diverse profit en (non)profit organisaties uit uiteenlopende branches.