GroentekwekerijBen jij de nieuwe pachter van tuinderij Het Groene Kader in Vreeland?

Net buiten Amsterdam, tussen de Vecht en het Amsterdam Rijnkanaal, ligt tuinderij Het Groene Kader. De tuin maakt onderdeel uit van behandelcentrum Boerderij Landzicht Vreeland dat zich richt op de ontwikkeling van hulpverleners. Met zijn groene akkers, grazende koeien, prachtige boerderijen, wuivende riet en glinsterende water is dit een van de mooiste en rustigste plekjes tussen Amsterdam en Utrecht. Wij vielen als een blok voor deze omgeving. Jij straks ook?

De tuinderij

De tuinderij beslaat een oppervlakte van een halve hectare, inclusief een kleine kas. Het is zeer vruchtbare kleigrond, waarvan de bouwvoor enigszins gemengde grond is. We bewerken de grond biologisch. Er is een goede infrastructuur aanwezig, waaronder paden, waterpunten op het land, een pomp en een spoelplaats. Je kunt gebruik maken van een koelcel, opslagruimte en de fruitboomgaard. Ter overname is er o.a. gereedschap, klimaatdoek, tractor (Kubota 15PK) met frees, maaidek en kar.

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemende, creatieve en proactieve tuinder die met twee poten in de klei staat. Daarnaast heb je niet alleen gevoel voor de grond en de planten, maar ook voor de dieren en de aanwezige mensen. Je hebt een eigen visie en voldoende eigenzinnigheid om binnen een zich ontwikkelend bedrijf zelfstandig te kunnen werken. Je staat dus stevig in je schoenen. Ook vind je het leuk om met andere mensen samen te werken en toon je teamspirit. Kun je -vanuit je achtergrond- ook therapeutische interventies inzetten, dan is dat een pré.

Bezoek de tuin!

Ben jij enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst een vrijblijvend bezoek brengen aan ons en de tuin, dan is dat ook mogelijk! Besluit je te solliciteren dan heb je een gesprek met de huidige pachter en de eigenaren van het behandelcentrum met als doel om te kijken of jij voor ons en wij voor jou een goede partij zijn.

Neem contact met ons op

Monique van Poppel, huidige pachter:
M 06 41 31 37 48
E tuin@hetgroenekader.nl
Nigtevechtseweg 37, 3633 XR Vreeland
behandelcentrum Boerderij Landzicht Vreeland