Arbeidsre-integratieHet Groene Kader, Boerderij Landzicht Vreeland is een vestigings en gespreks locatie van Bureau VolZin. Bureau VolZin is een landelijk coaching- en re-integratiebedrijf met ruime ervaring in het begeleiden van mensen bij het werk. Dat kan zijn bij het vinden van werk, het helder krijgen waar kansen liggen binnen de arbeidsmarkt of het opnieuw weer aan de slag gaan na langdurig niet kunnen werken.

Op de locatie in Vreeland worden door Monique van Poppel ergotherapeut, jobcoach en groentekweker, alle trajecten en diensten van Bureau VolZin aangeboden. Zowel voor cliënten van het UWV (re-integratie, sociale activering, jobcoaching), als voor werknemers in het kader van Wet verbetering poortwachter (1e spoor en 2e spoor). De cliënt gaat, samen met de jobcoach, aan de slag met zijn individuele re-integratieactiviteiten. De gesprekken kunnen op locatie of bij de cliënt thuis plaatsvinden. De “groene” activiteiten worden ingezet als middel om aan persoonlijke doelen te werken. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld het opbouwen van arbeidsritme, vergroten van belastbaarheid en het organiseren van werkzaamheden.

De seizoensgebonden activiteiten

Van februari t/m November: - Werken op de groentekwekerij (grond voorbereiden, zaaien, planten, verzorgen en oogsten)
- Bestellingen klaarmaken
- Bestellingen afleveren
- Groentepakketten samenstellen en administratie daarom heen voeren
- Bevoorraden van de boerderijwinkel
- Bedienen in de boerderijwinkel en kasboek bijhouden. (kleinschalig)
In de winter, van november t/m februari, zijn de taken meer gericht op het onderhoud van de boerderij en het land en gebouwen rondom.

Vragen, interesse of wilt u zich aanmelden?

Neem contact op met Het Groene Kader: 06-41313748 of mail. We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.